ALİ ÇAKMAK - OKUL MÜDÜRÜ

Ali Çakmak uzm. 1969 yılında Amasya´da doğdu ilköğrenimini Amasya Yeşilırmak ilkokulu´nda orta ve lise öğrenimini ise Amasya İmam hatip lisesi´nde tamamladı 1992 yılında 9 Eylül Üniversitesi ilahiyat fakültesinden mezun oldu.1992 yılında Dokuz Eylül üniversitesi Sosyal bilimler enstitüsü´nde yüksek lisans öğrenimine başladı aynı yıl İzmir Konak Adil İçel ilköğretim okulu´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğine atandı. 1998 - 2011 yılları arasında Konya Kadınhanı ilçesinde müdür yardımcısı müdür başyardımcısı ve müdürlük görevlerinde eğitimin her kademesinde görev aldı. 2011 yılında Konya Sarayönü Anadolu İmam hatip lisesi´ne müdür olarak atandı. İdarecilik görevine ek olarak akademik çalışmasına da devam etti. Necmettin Erbakan üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora öğrencisidir. 2019 yılı Temmuz ayında Konya ili Selçuklu İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne müdür olarak atandı Halen bu görevi yürütmekte , Arapça ve Fransızca bilmekte olup evli ve 5 çocuk babasıdır.

(332) 233 6699 Eposta